Ο Τύπος της Τρίτης

Ποια θέματα κυριαρχούν: η απόσυρση της τροπολογίας για τα βυτιοφόρα, οι ζημιές στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά, το ύψος των νέων μέτρων μετά τις εκλογές, το υψηλό ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη.

   
Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

  
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Φρένο στις πορείες που νεκρώνουν το Κέντρο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "την ανακήρυξη του κέντρου της πρωτεύουσας ως «απαγορευμένη ζώνη» για πορείες ολιγομελών ομάδων

και διαδηλώσεις που μπορούν να καταλήξουν σε έκτροπα πρότεινε χθες ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης".

  
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ερχεται νέο πακέτο μέτρων μετά τις εκλογές".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθούν από την τρόικα συμπληρωματικός προϋπολογισμός και νέα μέτρα τον Ιούνιο, εάν υπάρξουν αποκλίσεις από τον στόχο του ελλείμματος για το τρέχον έτος, αφήνουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Οι ναζί άρπαξαν και αρχαιότητες".

Η εφημερίδα γράφει ότι "χθες, μία μόλις ημέρα μετά την απαράδεκτη και προκλητική ανακοίνωση της γερμανικής κυβέρνησης ότι δεν υφίσταται θέμα αποζημιώσεων, αποδείχτηκε μέσα από την ελληνική βουλή ότι είναι επιπλέον ορθάνοιχτη και η εκκρεμότητα της επιστροφής των αρχαιολογικών θησαυρών που αφαίρεσαν βιαίως και παρανόμως οι ναζί από την Ελλάδα στην Κατοχή".

ΕΘΝΟΣ: "Πως άλλαξε τα φώτα στη ΔΕΗ η... ΓΕΝΟΠ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "χορό εκατομμυρίων είχαν στήσει συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΕΝΟΠ σε βάρος της ΔΕΗ. Μέσω υπερτιμολογήσεων εισέπραξαν 2.080.209 ευρώ. Το ποσό αφορά: Αποστολές που πληρώθηκαν χωρίς να γίνουν. Πολυτελή φιλοξενία ξένων αντιπροσωπειών. Αναθέσεις μελετών σε συγγενικά πρόσωπα. Το πόρισμα του ΣΔΟΕ εστάλη στον υπουργό Περιβάλλοντος και τον αρμόδιο εισαγγελέα".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Γέροντας Αμβρόσιος για τον Αντίχριστο - 666 και τους Εσχατους Καιρούς!".

Η εφημερίδα γράφει "σήμερα θα παρουσιάσουμε τις προφητικές ρήσεις ενός ακόμα Γέροντα της Ορθοδοξίας, του Αμβροσίου που εντυπωσιάζουν επίσης για τον προορατικό τους χαρακτήρα και για το γεμάτο από Θεία Γνώση περιεχόμενό τους".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μπόνους στη Γερμανία από την ελληνική κρίση".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "υψηλό ρεκόρ ανεργίας όλων των εποχών για τη χώρα μας, το χαμηλότερο ποσοστό 20ετίας για το Βερολίνο. Σε διάλυση η αγορά εργασίας σε Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία. Μεγάλοι κερδισμένοι Γερμανοί, Αυστριακοί και Ολλανδοί".

ΕΣΤΙΑ: "Οι πρόωρες εκλογές ευνοούν τα άκρα. Μεγάλο πολιτικό λάθος η επίσπευσίς τους".

  
Η εφημερίδα τονίζει ότι "έχει επισημανθή, ο κύριος λόγος για τον οποίο καταρρέει ο δικομματισμός, είναι διότι οι ίδιοι οι φορείς του (τα δύο κόμματα εξουσίας) δεν σέβονται τους κανόνες του. Ο βασικώτερος κανόνας του δικομματισμού είναι η τήρησις της τετραετίας. Αφ΄ής στιγμής παραβιάζεται ο κανόνας αυτός, το σύστημα καταλύεται και επόμενο είναι να κερδίζουν έδαφος τα άκρα που δεν ευνοούνται από τον δικομματισμό".
<
Keywords
Τυχαία Θέματα