Ο Τύπος της Πέμπτης

Ποια θέματα κυριαρχούν: πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για ΔΝΤ και Μνημόνιο, μόνο το 40% των προϋπολογισθέντων εσόδων έχει μπει στα ταμεία του κράτους, οικονομική ανακούφιση των δανειοληπτών σχεδιάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις τράπεζες, εμπιστευτική έκθεση θεωρεί πιο συμφέρουσα

λύση την παραμονή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου υπό κρατικό έλεγχο και η ανεργία προβλέπεται να παραμένει σε υψηλά επίπεδα για 7 χρόνια.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αντάρτικο στο Δημόσιο από μεγαλοστελέχη του".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "μπλόκαραν την εφεδρεία και δεν στέλνουν τις λίστες με τους υπαλλήλους που πλεονάζουν! Αχρηστεύουν μέχρι και τα πειθαρχικά Συμβούλια, με τις πλάτες εργατοπατέρων... ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Διακοπές πολυτελείας χωρίς να τον ενδιαφέρει η κατάντια της χώρας".

Ηεφημερίδα τονίζει ότι "περιφερόμενος τουρίστας ο Γιωργάκης Παπανδρέου, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί τη βουλευτική έδρα χωρίς να πατάει στη Βουλή. Κάνει διακοπές πολυτελείας και δεν ενδιαφέρεται για την κρίση στην Ελλάδα" αναφέρει το γερμανικό περιοδικό focus για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Κραχ στις εφορίες".

Ηεφημερίδα αναφέρει ότι "ο φαύλος κύκλος της ύφεσης! Οι μειωμένες εισπράξεις θα διευρύνουν το έλλειμμα και θα φέρουν νέα μέτρα. Λεφτά δεν υπάρχουν και ο κόσμος δεν πληρώνει! Μόνο το 40% των προϋπολογισθέντων εσόδων έχει μπει στα ταμεία του κράτους".

ΕΘΝΟΣ: "Τα σενάρια για ρύθμιση των δανείων".

Ηεφημερίδα σημειώνει ότι "μέτρα για την οικονομική ανακούφιση των δανειοληπτών σχεδιάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις τράπεζες. Πρόκειται για θεσμικές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν το καθεστώς του "Τειρεσία" και θα διευκολύνουν τα υπερχρεωμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Σε ρόλο καμικάζι οι ΗΠΑ πάνε να... "ανατινάξουν" τον πλανήτη! ".

Σύμφωναμε την εφημερίδα "προσπαθούν να διαχειριστούν τη βέβαιη ήττα τους στον επερχόμενο πλανητικό πόλεμο. CIA, NSA και Πεντάγωνο έναντι του Ευρασιατικού Άξονα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ρύθμιση δανείων με καταβολή μόνο των τόκων".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "πρόταση για πάγωμα στην αποπληρωμή του κεφαλαίου για 5 χρόνια με έκπτωση έως 30% στις μηνιαίες δόσεις. Στο τραπέζι και τροποποιήσεις στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου το τελικό σχέδιο".

ΕΣΤΙΑ: "Απλό και δίκαιο φορολογικό σύστημα".

Ηεφημερίδα τονίζει ότι "καμμία κυβέρνησις δεν είχε το σθένος να επιβάλη το φορολογικό σύστημα που θεωρούσε εκείνη σωστό. Ενα σύστημα που να είναι απλό και ταυτόχρονα δίκαιο. Χωρίς περίπλοκες διατάξεις που υποκρύπτουν εξαιρέσεις και απαλλαγές".

Η ΑΥΓΗ: "Ο λαός να μάθει πως μας έδεσαν με το Μνημόνιο".

Σύμφωναμε την εφημερίδα "τη διαδρομή από την ισχυρή Ελλάδα ως την προσφυγή τηςχώρας στο ΔΝΤ και τη υπαγωγή της στο Μνημόνιο καλείται να ερευνήσει η Βουλή με την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής που κατέθεσε σύσσωμηη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Ζητείται να διερευνηθούν οι πολιτικές αλλά και οι ποινικές-αστικές ευθύν

Keywords
Τυχαία Θέματα