Ο Τύπος της Πέμπτης

Οι νέοι έλεγχοι από την τρόικα, ποιοι βγαίνουν και ποιοι μπαίνουν στα βαρέα και ανθυγιεινά, ο Στρος Καν και οι δηλώσεις του για τον Γιώργο Παπανδρέου, οι ιδιωτικοποιήσεις και το Ελληνικό, τα αναδρομικά των βουλευτών και οι αντιδράσεις καθώς και ο θάνατος του Θανάση Βέγγου
κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Πέμπτη.
   

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Από τον Νοέμβριο του 2009 παζάρευε το ΔΝΤ!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "σοβαρό πλήγμα δέχεται, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις η αξιοπιστία της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού μετά τις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν ότι από τον Νοέμβριο του 2009 είχε "υπόγειες" συζητήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ και ότι δεν το έλεγε στον ελληνικό λαό για "πολιτικούς λόγους" ".

  
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Τελειώνει τον Γιώργο ο Στρος Καν ενώ έρχεται και καταιγίδα αποκαλύψεων για τον ρόλο του περιβόητου Τζορτζ Σόρος"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο εφιάλτης πέφτει. Οι ίδιοι οι δανειστές της χώρας, αφού τον προέγραψαν ως ανίκανο ακόμα και για μαριονέτα της εφαρμογής του τοκογλυφικού συμβολαίου το οποίο υπέγραψε υποθηκεύοντας τη χώρα του, θάβουν πολιτικά ζωντανό τον Παπανδρέου για να σύρουν μετά το κουφάρι του σε εκλογές".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Εσχατη προδοσία- Ν.Δ. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία;"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "να φύγει τώρα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που έχει απομείνει σε έναν πρωθυπουργό που για μήνες, όπως αποκαλύφθηκε, δούλευε υπόγεια σε βάρος της πατρίδας του, λέγοντας το ένα ψέμα πάνω στο άλλο, εξαπατώντας τους πολίτες και υπονομεύοντας με τις επιλογές του το μέλλον του τόπου και των Ελλήνων".

  
ΕΘΝΟΣ: "Κατακραυγή για τα αναδρομικά των βουλευτών"

Η εφημερίδα γράφει ότι "αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να ικανοποιηθούν οι προκλητικές διεκδικήσεις αναδρομικών από τέως βουλευτές ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Τη γενική κατακραυγή προκάλεσαν οι αιτήσεις τους".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: " "Αποκαθήλωση" της εικόνας του Χριστού από τον Δήμαρχο Αργυρούπολης"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "απαράδεκτος, λίαν επιεικώς, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρ. Κορτζίδης. Τον ενοχλούσε η παρουσία του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου κι έτσι αποφάσισε να τον ... αποκαθηλώσει!".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ο σύντροφος Στρος Καν ξεγύμνωσε τον Γιώργο και την κυβέρνησή του"
  
Η εφημερίδα γράφει ότι "ο Γ. Παπανδρέου συζητούσε τον Νοέμβριο του 2009 για την προσφυγή στο ΔΝΤ, αλλά φοβόταν να πει την αλήθεια", δήλωσε ο Γάλλος Σοσιαλιστής. Οργή για τις "υπόγειες" συνεννοήσεις Παπανδρέου με ΔΝΤ".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Τα πήρε πίσω για το Ελληνικό"

Η εφημερίδα γράφει ότι "στροφή σε διαγωνιστική διαδικασία κάνει η κυβέρνηση στο ζήτημα της αξιοποίησης του Ελληνικού, μετά τα δημοσιεύματα της "Ε", υπαναχωρώντας πλήρως από το μνημόνιο συνεργασίας που είχε υπογράψει με το Κατάρ".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα