Ο Τύπος της Πέμπτης

Ποια θέματα κυριαρχούν:η διάλυση της βουλής με την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών για τις 6 Μαΐου και η σύλληψη του Ακη Τσοχατζόπουλου ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα.

Πρωτοσέλιδος

βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Συνελήφθη ο Ακης Τσοχατζόπουλος».

Η εφημερίδα γράφει ότι «προθεσμία για τη Δευτέρα του Πάσχα προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις ζήτησε και έλαβε ο Ακης Τσοχατζόπουλος από τον ειδικό ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, καθώς τότε λήγει και το όριο των πέντε ημερών που παρέχεται από το νόμο».

ΑΥΡΙΑΝΗ: «Να πάνε μέσα όλοι όσοι έχουν κλέψει για να ξεβρωμίσει ο τόπος και το πολιτικό σύστημα».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Ακης Τσοχατζόπουλος να λειτουργήσει ως «πλυντήριο» για όλες τις αμαρτίες του διεφθαρμένου και παρηκμασμένου πολιτικού συστήματος. Η κάθαρση πρέπει να είναι γενικευμένη και να αφορά όλα τα πολιτικά πρόσωπα αλλά και τις διοικήσεις των κρατικών οργανισμών που ενέχονται σε σκανδαλώδεις πράξεις».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ακης με... χειροπέδες».

Η εφημερίδα γράφει ότι «συνελήφθη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που παραπέμπει στη μίζα των υποβρυχίων και την αγορά του νεοκλασσικού! Τη Δευτέρα η απόφαση για την προφυλάκιση ή όχι. Πόντιοι Πιλάτοι Βενιζέλος και Λοβέρδος που τον στήριζαν».

ΕΘΝΟΣ: «Κατηγορίες φωτιά για ξέπλυμα χρήματος».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο της Λεωφ.Αλεξάνδρας θα κάνει Πάσχα ο Ακης Τσοχατζόπουλος, αφού τη Δευτέρα θα προσαχθεί στον ειδικό ανακριτή για να απολογηθεί. Αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.»

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Παγίδα θανάτου έστησε ο -Αργυρός Νάνος- της ΜΙΤ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «αυτή τη στιγμή στον ελλαδικό χώρο, μάλιστα δε σε κύκλους «ελληνοκεντρικούς» ή «πατριωτικούς», κινείται άτομο αμφιβόλου προέλευσης, το οποίο και πλευρίζει άτομα ενδιαφέροντος δήθε υπό το πρόσχημα δικής του προσωπικής εκτίμησης προς αυτά και «πρόθεσης συνεργασίας» μαζί τους. Αλλά οι πραγματικοί σκοποί αυτού του συγκεκριμένου ατομου είναι άδηλοι και μάλιστα έντονα ανθελληνικοί, εφόσον πρόκειται για... συνεργάτη της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών της ΜΙΤ!»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Πλασιέ ομολόγων για τις ανάγκες της κάλπης».

Η εφημερίδα γράφει «ξέχασε ότι τα ασφαλιστικά ταμεία είναι αυτοδιοίκητα και τους προτείνει να επανεπενδύσουν υποσχόμενος ότι θα καλύψουν τη χασούρα από το «κούρεμα». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προτρέπει να τοποθετήσουν τα απομεινάρια των αποθεματικών τους, μετά το τσεκούρι του PSI, στα νέα ομόλογα τα οποία, όμως, η αγορά τιμολογεί στο 20% της αξίας τους».

ΕΣΤΙΑ: «Οι εκλογές στις 6 Μαΐου».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «ο κύβος ερίφθη. Χθες το απόγευμα και αφού είχε προηγηθή συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετέβη στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και εζήτησε την πρόωρη διάλυση της Βουλής
Keywords
Τυχαία Θέματα