Ο Τ. Αβραντίνης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων και υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας, Τάσος Αβραντίνης, μίλησε στις 23/3 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», στους Νόνη Καραγιάννη, Παναγιώτη Μαργαρώνη και Κώστα Νικολαϊδη.


Μεταξύ άλλων, είπε:


* Για παράνομες σταθμεύσεις γύρω από τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης:

«Όπου υπάρχει τέτοιο φαινόμενο και βρίσκεται η Δημοτική Αστυνομία, γράφουμε κλήσεις στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Εμείς δεν μπορούμε να επιβάλλουμε κυρώσεις ή να αστυνομεύσουμε το φαινόμενο, δηλαδή τα παράνομα πάρκινγκ των νυχτερινών κέντρων... Η Δημοτική Αστυνομία
ελέγχει τη στάση και τη στάθμευση....».

Σε άλλο σημείο, είπε: «Όσον αφορά τον έλεγχο της τήρησης των προϋποθέσεων των αδειών κ.λπ., αυτό είναι αρμοδιότητά μας και το κάνουμε. Η Δημοτική Αστυνομία προβαίνει σε ελέγχους και επιβολή προστίμων, καθημερινά, στα καταστήματα τα οποία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις... Υπάρχει τεράστιο ποσοστό παρανομίας, ειδικά στη λειτουργία των νυχτερινών καταστημάτων... Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή. Ήδη το κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και άμεση παρέμβαση στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων, εκεί που έχει καταληφθεί δημόσιος χώρος. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχουμε καμία δέσμευση. Αντιθέτως, έχουμε την πολιτική απόφαση να ελευθερώσουμε την πόλη και να λειτουργεί σωστά...».


«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα