Ο Ολυμπιακός για Μπερμπάτοφ

Ακούστηκε έντονα στο φινάλε του Γενάρη. Επιστρέφει και τώρα, στα πρώτα σενάρια με θέα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προτάθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακού, και με βάση όσα λένε στην Αγγλία, οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν να εξετάζουν με προσοχή την περίπτωση του. Ο Βούλγαρος είναι δανεικός απο τη Φούλαμ στη Μονακό. Έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κυπέλλο, Λιγκ Καπ) με 7 γκολ και 5 ασίστ στο...

κοντέρ του. Συνολικά στην περίοδο 2013-2014 με Φούλαμ και Μονακό, ο Μπερμπάτοφ έχει 31 ματς, 11 γκολ και 7 ασίστ.


Ως τώρα με «πιθανότητες» σε αυτές τις πρώτες στροφές του... μεταγραφικού μαραθωνίου, «έπαιζαν» ο Άλαν Πουλίδο της Τίγκρες και ο Μίκε Χάβεναρ της Βίτεσε. Παίκτες που δεδομένα οι Ερυθρόλευκοι έχουν «κοιτάξει» τις περιπτώσεις τους. Ο Μπερμπάτοφ λοιπόν είναι μια Τρίτη υποψηφιότητα. Θα πρέπει να γυρίσει στη Φούλαμ, μόνο και μόνο για να... φύγει.

Είναι σε μια ηλικία που προφανώς ένα τέτοιο όνομα μπορεί να κοιτάξει και προς την Ελλάδα. Και βέβαια μιλάμε για τον Ολυμπιακό, της εξασφαλισμένης παρουσίας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μένει λοιπόν να δούμε τη... συνέχεια αυτής της ιστορίας, για έναν επιθετικό που κατά την τεράστια καριέρα του έχει περισσότερα από 250 γκολ στο ενεργητικό του!

Keywords
Τυχαία Θέματα