Ο Ν. Παππάς στον ΑΘΗΝΑ984

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νίκος Παππάς, μίλησε στις 6/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη. Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για το ντιμπέιτ:

«Εμείς αντιμετωπίσαμε με απόλυτη ψυχραιμία την προσπάθεια δια μέσου διαρροών να υφαρπαγεί η συναίνεση μας σε μια μέθοδο διαλόγου, η οποία είναι ψυχρή, σε κονσέρβα και χωρίς τη δυνατότητα οι πολίτες να βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Δεν διαψεύσαμε επισήμως (σ. σ. ότι έχει συμφωνηθεί η διαδικασία του debate), δεν υπήρχε ανακοίνωση, δεν μπήκαμε στο παιχνίδι αυτό. Θεωρήσαμε από την αρχή ότι οποιαδήποτε
αντίδρασή μας θα χρησιμοποιηθεί για να ακυρωθεί το debate. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σε αυτό. Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο. Το τι πρεσβεύει η Αριστερά και πως προτείνει, επί του προκειμένου, να γίνει ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των αρχηγών, είναι η Αριστερά αυτή η οποία θα αποφανθεί, για το ποια είναι η θέση της».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι debate μπορεί να γίνει και είπα και χτες από την συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης ότι δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο από το να πάνε επιτέλους ο κ. Σκουρλέτης από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο κ. Μιχελάκης από τη Νέα Δημοκρατία σε μια αίθουσα της Βουλής με έναν πρακτικογράφο να καταθέσουν και επισήμως εκεί τις θέσεις τους τα δύο κόμματα, για το πως επιθυμούν να γίνει αυτός ο διάλογος, και εξερχόμενοι να ανακοινώσουν εάν τελικά θα γίνει debate ή όχι».
«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα