Ο Ν. Κακλαμάνης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στις 24/08 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για τα ειδικά μισθολόγια:

«Τα ειδικά μισθολόγια ήταν μια δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον, που δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ισχύσει... Πρέπει να πούμε στα ίσια στους πολίτες, ότι ασφάλεια στα αστικά κέντρα και εθνική ασφάλεια σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν μπορεί να υπάρξει με αξιωματικούς και αστυνομικούς των 700 ευρώ... Όπως επίσης -και θα
δείτε ότι δεν θα αγγιχτεί αυτό το κομμάτι-, δεν μπορεί να μπει ούτε μισό τοις εκατό περικοπή στις συντάξεις από 700 ευρώ και κάτω».

* Για την υποψηφιότητά του για τη θέση του γενικού γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας:

«Θα είμαι υποψήφιος, ενημέρωσα τον πρόεδρο, του εξήγησα για ποιους λόγους θέλω. Μου είπε ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία αντίρρηση. Μου είπε ότι ο ίδιος δεν έχει δώσει χρίσμα σε κανέναν. Το  ότι κάποιοι κομματοδίαιτοι παριστάνουν τους "Σαμαροφύλακες" και έχουν αρχίσει να τηλεφωνούν και να κάνουν χρήση του ονόματος του προέδρου... Δεν μιλάω για συνυποψήφιους. Και εγώ κάνω τηλέφωνα, όλοι θα κάνουμε. Άλλο κάποια αυτοαποκαλούμενα στελέχη της λεωφόρου Συγγρού, που παίρνουν τηλέφωνα και μιλούν εξ ονόματος του κ. Σαμαρά, χωρίς κανένας να τους έχει εξουσιοδοτήσει γι' αυτό... Η διαρροή που έγινε από το Μέγαρο Μαξίμου είναι σαφέστατη, ότι δεν υπάρχει καμία αντίρρηση και ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει δώσει χρίσμα σε κανέναν. Σε αυτούς τους κυρίους, που παριστάνουν τα στελέχη της λεωφόρου Συγγρού, στέλνω ένα μήνυμα: να προσέξουν».  

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα