Χωρίς τελειωμό τα προβλήματα Μπερλουσκόνι

Η είδηση βέβαια δεν ήταν η εγκυμοσύνη της 38χρονης ηθοποιού με καταγωγή από τη Γερμανία και τη Σερβία αλλά το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί.

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες η Σαμπίνα Μπέγκαν, η βασίλισσα-μέλισσα όπως την αποκαλούσαν τα κορίτσια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι επειδή διοργάνωνε τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι στις πολυτελείς του βίλες, είχε αποκαλύψει ότι είναι έγκυος.

Η είδηση βέβαια δεν ήταν η εγκυμοσύνη της 38χρονης ηθοποιού με καταγωγή από τη Γερμανία και τη Σερβία αλλά το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί. Tην Παρασκευή λοιπόν, η

Μπέγκαν αποκάλυψε ότι ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός σύντομα θα έχει στην αγκαλιά του το έκτο του παιδί!

Συγκεκριμένα η Μπέγκαν είπε στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano: «Ο Σίλβιο είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Κοιμήθηκα μόνο μαζί του».

Η βασίλισσα-μέλισσα δήλωσε μάλιστα ότι ζηλεύει πολύ την Νικόλ Μινέτι, την πρώην οδοντοτεχνίτρια και πλέον περιφερειακή σύμβουλος αλλά και τις άλλες νεαρές που βρίσκονται κατά καιρούς στο πλάι του Καβαλιέρε.

«Εκείνος δε μου μιλάει για αυτές γιατί ξέρει ότι θυμώνω. Ολες αυτές οι γυναίκες είναι τρομερές. Δεν ξέρω τι τους βρίσκει και κοιμάται μαζί τους», είπε.

Οσο για το αν ο Μπερλουσκόνι είναι χαρούμενος με την εγκυμοσύνη η Μπέγκαν δεν θέλησε να σχολιάσει κι αρκέστηκε να πει ότι «ο Σίλβιο είναι πολύ στενοχωρημένος. Οι γυναίκες αυτές είναι καταραμένες, βρώμικες, σατανάδες. Αυτές ευθύνονται που ο Σίλβιο είναι τόσο λυπημένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα