Ο Μ. Βορίδης στον ΑΘΗΝΑ984

                                                                                  
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Μάκης Βορίδης, μίλησε την 01/11 στην έκτακτη εκπομπή του «ΑΘΗΝΑ 9.84» και στους Νόνη Καραγιάννη και Τάσο Παππά.

Μεταξύ άλλων, είπε:
«Ο πρωθυπουργός, ο οποίος αυτή την στιγμή έχει βουλευτές, οι οποίοι ευθέως του λένε ότι "πρέπει να φύγεις από πρωθυπουργός" και κάνει ότι δεν κατάλαβε, έρχεται τώρα και μας μιλάει για τα συμφέροντα. Ποια συμφέροντα; Είμαστε σοβαροί; Μιλάμε πια για απερίγραπτες καταστάσεις, γελοίες, για καταστάσεις, που πέρα από τους

εθνικούς κινδύνους που εγκυμονούν, βάζουν την σφραγίδα της ανυποληψίας και της έλλειψης σοβαρότητας. Ακούμε ανοησίες πια στο επίπεδο του πρωθυπουργού. Δεν μπορεί, όταν γίνεται αυτοσκοπός η διατήρηση στην εξουσία και όταν αρχίζει και υπάρχει η σχεδόν ψυχοπαθολογική ταύτιση ανάμεσα στο εγώ και στο κράτος, στο εγώ και στο έθνος, στο εγώ και στο κοινωνικό σύνολο, αλίμονο μας. Έχουν καταστραφεί χώρες στην ιστορία, εξαιτίας αυτής της ανόητης ταυτίσεως. Βρισκόμαστε σε επικίνδυνο σημείο, διότι πια ο πρωθυπουργός δεν έχει αίσθηση των πραγμάτων, υπονομεύει την Ευρωζώνη ο άνθρωπος χωρίς λόγο».

Και συνέχισε: «Ο άμεσος τακτικός πολιτικός στόχος είναι να φύγει ο κ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία με κάθε θυσία, μέσο και κάθε πολιτική δυνατότητα την οποία έχουμε».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα