Ο Φ. Κουβέλης στον ΑΘΗΝΑ984

                                                                             
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μίλησε την 01/11 στην έκτακτη εκπομπή του «ΑΘΗΝΑ 9.84» με τους Νόνη Καραγιάννη και Τάσο Παππά.

Μεταξύ άλλων, είπε:
«Με τα δεδομένα αυτής της ώρας, στην κυριολεξία αυτής της ώρας, φαίνεται ότι θα εξελιχθεί η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, για τη διαδικασία

της ψήφου εμπιστοσύνης. Και βεβαίως, επειδή η Παρασκευή είναι αρκετά μακριά, πολιτικά μακριά, εκεί πια θα κριθούν πάρα πολλά ζητήματα. Διαβάζω την αμφιθυμία δηλώσεων βουλευτών του ΠαΣοΚ, μένω στην αμφιθυμία, αλλά σε κάθε περίπτωση, εκτιμώ ότι βρισκόμαστε μπροστά σε έντονες εξελίξεις».

Και πρόσθεσε: «Είναι επαναλαμβανόμενη ιστορία και η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται, γίνεται φαρσοκωμωδία, για να χρησιμοποιήσω μια παλαιότερη έκφραση. Βεβαίως, η κυβέρνηση στο βαθμό και ο πρωθυπουργός, που θα υποχρεωθούν από τα πράγματα να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές, διότι η αρμοδιότητα προκήρυξης εκλογών βρίσκεται στα χέρια της κυβέρνησης, θέλει να έχει ένα ικανό πρόσχημα και στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης του ικανού ή έστω του ευπρόσωπου προσχήματος, είναι ενδεχόμενο να ακούσουμε και τα περί συνωμοσίας, αποστασίας, ποικιλώνυμων κέντρων και άλλων δυνάμεων εντός ή εκτός της χώρας».


«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Keywords
Τυχαία Θέματα