Ο Εστερχάζι φέρνει την "Sport-5"

Τις προθέσεις της εταιρείας "Sport - 5" να αναλάβει την εμπορική εκμετάλλευση της Αγιάς Σοφιάς, μετέφερε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάρτον Εστερχάζι, σε πρόσφατη συνάντηση τους.

Ο Εστερχάζι βρέθηκε στην Αθήνα ως εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας, με σκοπό να αναλύσει στον πρόεδρο της ομάδας την πολιτική και τις προθέσεις της "Sport - 5", όσον αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πρόκειται

για μία από τις θυγατρικές της Lagardere Sports, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ και της διαχείρισης οπτικοακουστικών δικαιωμάτων και πάλι στον χώρο του αθλητισμού.Η «Sport Five» προσπαθεί να ικανοποιήσει τις εταιρείες που ενδιαφέρονται για την προβολή τους μέσω του αθλητισμού και για τους συλλόγους που συνάπτουν συνεργασίες μαζί τους.

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το Αμβούργο για το «AOL Arena», με την Φρανκφούρτη για το «Commerzbank Arena» και την Ντόρτμουντ για το «Signal Iduna Park». Επίσης, έχει συνεργαστεί με συλλόγους όπως η Λιόν, η Σεντ Ετιέν, η Λανς και η Νις από τη Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα