Ο... χάρτης του Μουντιάλ

Άναψαν τα αίματα για καλό; Ή ο Μανιάτης που φέρεται να απείλησε με αποχώρηση από τη Βραζιλία, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Τζαβέλα θα βγάλει εισιτήρια επιστροφής για όλα τα μέλη της εθνικής μας ομάδας; Υπομονή, καφεδάκι για το ξενύχτι και γύρω στις 3 το πρωί θα ξέρουμε.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στη μία το ξημέρωμα την «τρέχω μια ταχύτητα πάνω από όλους» Ιαπωνία

σε ένα ματς που και οι δύο παίζουμε τα ρέστα μας, και τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης μπορούμε να έχουμε για την επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Πιθανότητες που θα ξέρουμε καλύτερα μετά την πρώτη αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου μας, ανάμεσα σε Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού. Ας κερδίσει ο καλύτερος και ας είναι και η Κολομβία που δεν μας βολεύει με τίποτε σε πιθανή ισοβαθμία.

Για να γυρίσουμε όμως στα δικά μας το θέμα είναι ότι χθες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέρασε ένα ροκ 24ώρο έπειτα από την δημοσιοποίηση του επεισοδίου που είχαν Μανιάτης και Τζαβέλας στην προπόνηση.
Ο Σάντος τους κάλυψε τα ξημερώματα λέγοντας πως «ότι έγινε-έγινε» αλλά το χορτάρι θα κρίνει τα πάντα. Αν κερδίσουμε τους Ιάπωνες; Ας το καθιερώσουν το... καβγαδάκι, στην προαναγγελία των επόμενων ματς. Αν όχι;

Νομίζουμε ότι αυτή η ιστορία θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη συνέχεια.
Και μιας και ξεκινήσαμε από τα σημερινά; Μεγάλο ντέρμπι στις 10.00 ανάμεσα σε Αγγλία και Ουρουγουάη. Μεταξύ μας και εδώ όποιος χάσει λογικά... χάνεται.

Όσο για χθες; Οι σπάνιοι, Ισπανοί... εις πανί ζωγράφισαν με τα πιο σκοτεινά χρώματα την αποτυχίας τους σε αυτό το Μουντιάλ. Μετά την πεντάρα από την Ολλανδία, ήττα 2-0 και από την Χιλή. Όπερ σημαίνει με τη λήξη της πρώτης φάσης, πίσω στο σπίτι η παγκόσμια πρωταθλήτρια που έδειξε σκιά του εαυτού της, σε αυτή την διοργάνωση.

Η Χιλή όπως και η Ολλανδία που νωρίτερα επικράτησε σε μια ακόμη ματσάρα της Αυστραλίας με 3-2 συνεχίζουν στους «16». Εκεί που θέλει να βρεθεί και η Κροατία έπειτα από το εμφατικό 4-0 επί του Καμερούν. Των αφρικανών που δεν πλακώθηκαν σε προπόνηση, αλλά κατά τη διάρκεια του ματς μιας και ο Εκοτό με τον Μουκάντζο λίγο πριν τη λήξη πιάστηκαν στα χέρια! Μπροστά τους ο Μανιάτης και ο Τζαβέλας; Απλά ερασιτέχνες.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες στους ομίλους του Μουντιάλ:

ΓΚΡΟΥΠ Α': Βραζιλία 4, Μεξικό 4, Κροατία 3, Καμερούν 0.

ΓΚΡΟΥΠ Β' : Ολλανδία 6, Χιλή 6, Ισπανία 0, Αυστραλία 0

ΓΚΡΟΥΠ Γ': Κολομβία 3, Ακτή Ελεφαντοστού 3, Ιαπωνία 0, Ελλάδα 0.

ΓΚΡΟΥΠ Δ': Κόστα Ρίκα 3, Ιταλία 3, Αγγλία 0, Ουρουγουάη 0.

ΓΚΡΟΥΠ Ε': Γαλλία 3, Ελβετία 3, Εκουαδόρ 0, Ονδούρα 0.

ΓΚΡΟΥΠ ΣΤ': Αργεντινή 3, Νιγηρία 1, Ιράν 1, Βοσνία 0.

ΓΚΡΟΥΠ Ζ': Γερμανία 3, ΗΠΑ 3, Γκάνα 0, Πορτογαλία 0.

ΓΚΡΟΥΠ Η': Βέλγιο 3, Ρωσία 1, Κορέα 1, Αλγερία 0.

*Ολλανδία και Χιλή είναι οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν και "μαθηματικά" στην φάση των "16" της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα