Πάρτι οι Κροάτες (4-0)

Επίδειξη δύναμης έκανε η Κροατία στο παιχνίδι με το Καμερούν. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς νίκησε 4-0 με χαρακτηριστική άνεση και πάει στον αγώνα με το Μεξικό για ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους "16". Αν νικήσει και τους Αζτέκους παίρνει το εισίτηριο. Με ισοπαλία και βέβαια με ήττα τους... παραχωρεί τη θέση, για τη συνέχεια.
Όλιτς (11'), Πέρισιτς (48') και Μάντζουκιτς (61', 73') τα γκολ των Κροατών. Με δέκα έπαιζε από το 40' το Καμερούν, λόγω της ανόητης αποβολής του Σονγκ.

Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση (κάτι

που επιβεβαίωσε τις φήμες για κακό κλίμα στα αποδυτήρια) και η φάση προς το τέλος του αγώνα, όταν ο Ασού Εκοτό και ο Μουκαντζό λίγο έλλειψε να έρθουν στα χέρια. Ο πρώτος κόλλησε το κεφάλι του στον δεύτερο και ακολούθως τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους! Καζάνι που... βράζει το Καμερούν, το οποίο ήδη αποκλείστηκε απο τη συνέχεια.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Ιτάνζ, Μουκαντζό, Ενκουλού, Σετζού (46' Νουνκό), Ασού Εκοτό, Σονγκ, Εμπιά, Ενό, Ματίπ, Τσούπο-Μοτίνγκ (75' Σαλί), Αμπουμπακάρ (70' Γουεμπό).

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν, Πράνιτς, Σαμίρ (72' Κόβασιτς), Ράκιτιτς, Μόντριτς, Όλιτς (69' Εντουάρντο), Πέρισιτς (78' Ρέμπιτς), Μάντζουκιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα