Ο Χ. Πρωτόπαπας στον ΑΘΗΝΑ984

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μίλησε στις 5/5 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο.


Μεταξύ άλλων, είπε:

«Το 2009 η χώρα βρέθηκε στη χρεοκοπία, όχι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, και πολλοί Ευρωπαίοι εταίροι μας, μας γύρισαν την πλάτη και μας είπαν "the party is over". Ήρθε, λοιπόν, ο πρωθυπουργός και εξάντλησε όλα τα περιθώρια,
ως όφειλε, προκειμένου να σώσει τη χώρα, να δημιουργήσει το μηχανισμό στήριξης και να εξασφαλίσει το δάνειο των 110 δισ. ευρώ, το οποίο δεν μας το έδινε ούτε ο κ. Καραμανλής, ούτε ο κ. Ρουσόπουλος, ούτε ο κ. Αλογοσκούφης, ούτε ο κ. Σαμαράς. Φτάσαμε μέχρι εδώ, υπεύθυνη είναι η Νέα Δημοκρατία και η άφρων πολιτική, συμμετέχοντος του κ. Σαμαρά ως υπουργού, η οποία ακολουθήθηκε μέχρι τον Οκτώβρη...».

* Για αναδρομικά συνταξιούχων βουλευτών:

«Οι ειδήσεις αυτές από ορισμένους συναδέλφους, μας λένε ότι έγιναν σε ανύποπτο χρόνο, πριν την κρίση. Δεύτερον, πάρα πολλοί λένε ότι δεν θα κάνουν χρήση, πως δεν θα πάρουν δηλαδή τέτοια χρήματα. Αυτό το θεωρώ θετικό. Και τρίτον, χθες απαιτήσαμε να μην τα πάρει κανένας. Το ξέραμε και είχαμε τοποθετηθεί από το 2006 και μάλιστα, πάρα πολλοί οι οποίοι δικαιούμεθα αναδρομικά, δεν έχουμε κάνει αίτηση...».



«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα