Ο Α. Παπαδόπουλος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μίλησε στις 17/1 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν νομίζω ότι, από την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς, ρίξαμε ιδιαίτερο βάρος στη διαδικασία. Ακολουθήσαμε περισσότερο τη συζήτηση αυτή, χωρίς ούτε να έχουμε ιδιαίτερη -να το πω λαϊκά-, πρεμούρα για τον τρόπο που θα γίνει αυτή η διαδικασία. Μας ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία».

* Για την παραπομπή Γ. Παπακωνσταντίνου μετά και την ομιλία του στη Βουλή:


«Είχε κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και νομίζω ότι ως ένα βαθμό είχε δίκιο στο ότι χάθηκε το τεκμήριο της αθωότητας. Από εκεί και πέρα, λειτουργήσαμε με βάση το τι υπήρχε στο πόρισμα των δύο εισαγγελέων, εξ ου και η παραπομπή για την προανακριτική επιτροπή. Με βάση τις ενδείξεις που υπήρχαν».

* Για το ενδεχόμενο επιβολής κομματικής πειθαρχίας στη Βουλή:

«Από τη δική μας πλευρά δεν φοβόμαστε καμία διαρροή. Ούτως ή άλλως, όλοι οι βουλευτές έχουν υπογράψει την πρόταση. Αλλά, από την άλλη και για λόγους ουσίας και συμβολικούς, δεν μπορεί να υπάρχει σαφής διαδικασία, πειθαρχικά μέτρα. Πρώτον, γιατί είναι μυστική ψηφοφορία, αλλά και γιατί οι βουλευτές πρέπει να λειτουργούν ως δικαστές. Άρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα