Ο Α. Μητρόπουλος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Μητρόπουλος, μίλησε στις 19/5 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Αναμένουμε τη συμφωνία για να δούμε το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. Φαίνεται ότι θα είναι επώδυνη και για το λαό και για την Αριστερά. Ποτέ μετά τον πόλεμο η Αριστερά δεν έχει κληθεί να εφαρμόσει ένα περιοριστικό πρόγραμμα... Θέλουμε να στηρίξουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, αλλά να δούμε αν αυτή η συμφωνία θα

σημάνει την ανατροπή των προγραμματικών θέσεών μας και βεβαίως αν έχει και πρόσθετα μέτρα για μισθούς και συντάξεις. Θα είναι μία δοκιμασία για την πλειοψηφία των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας... Εκλεχθήκαμε με το τρίπολο, διαγραφή του χρέους, κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων και ρήτρα ανάπτυξης και επανεκκίνηση της οικονομίας. Αυτή τη στιγμή συζητάμε την συνέχιση της πλειοψηφίας των μνημονιακών νόμων και επιπρόσθετα μέτρα. Υπό αυτή την έννοια σημαίνει αποστασιοποίηση από το πρόγραμμα για το οποίο μας τίμησαν οι Έλληνες πολίτες».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα