«Ντρίπλα» Μουρίνιο για Ρονάλντο

Η σχέση των Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο  θυμίζει αυτή του πατέρα με τον γιο. Άλλωστε πάντα ο ένας φρόντιζε με την πρώτη ευκαιρία να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλον.

Προκαλεί εντυπώσεις ότι ο «Μου» στην συνέντευξη του στην «As» δεν είπε ούτε κουβέντα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με την παραμονή του ή όχι.

Στο φινάλε της συνέντευξης του, όπου και πάλι κύριο θέμα ήταν η Μπαρτσελόνα, ο Μουρίνιο δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το θέμα που έχει προκύψει με τον 27χρονο σούπερ σταρ
των «μπλάνκος».

   
Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον 49χρονο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, για το ποια είναι η θέση του και η άποψη του για το όλο θέμα, καθώς έχει αναλάβει και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στους «μερένχες».

«Αφήστε με να σκεφτώ για μερικά λεπτά... Αυτό είναι ένα θέμα που δεν πρέπει και δεν μπορώ να μιλήσω», ήταν η απάντηση του Μουρίνιο και ταυτόχρονα η... πρώτη του ντρίμπλα.

«Δεν θέλω να πω τίποτα για αυτό το θέμα. Με συγχωρείτε, βρίσκω ενδιαφέρουσα την συνέντευξη. Είμαι πρόθυμος να μιλήσω για τα πάντα. Απαντάω πάντα καλά και ειλικρινά. Αλλά μην με ρωτήσετε για τον Κριστιάνο. Πρέπει να με καταλάβετε. Σας ζητώ να μην επιμένετε», ήταν οι απαντήσεις του Μουρίνιο στις επίμονες απαντήσεις του δημοσιογράφου της «As».
Keywords
Τυχαία Θέματα