«Νομοσχέδιο ανάγκης το φορολογικό»

Νομοσχέδιο ανάγκης χαρακτήρισε το φορολογικό που συζητείται στη βουλή, ο Υπουργός Οικονομικών, τονίζοντας πάντως ότι είναι ένα σημαντικό βήμα για την ολοκληρωμένη φορολογική μεταρρύθμιση που θα έρθει στη βουλή την άνοιξη. Επιτέθηκε επίσης στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι ασκεί ουτοπική κριτική, ψελλίζοντας παραδείγματα χωρών που παραπέμπουν σε άμεση χρεοκοπία. Αναφερόμενος στο θέμα

του πετρελαίου θέρμανσης, παραδέχθηκε μεν ότι υπάρχει πτώση στην αγορά πετρελαίου πρόσθεσε ωστόσο ότι ενώ η κυβέρνηση έχει προϋπολογίσει 80 εκ. ευρώ για το επίδομα οι αιτήσεις που έχουν γίνει φθάνουν μόνο τα έξι.

«Ταφόπλακα» χαρακτηρίζει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «φοροεπιδομή χωρίς προηγούμενο» σε βάρος του ελληνικού λαού.

«Με το νέο φορολογικό η κυβέρνηση επιβάλει νέους προκλητικούς άμεσους και έμμεσους φόρους, οι οποίοι δεν αντέχονται» δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και πρόσθεσε «εντός ολίγου χρονικού διαστήματος θα είμαστε όλοι φοροφυγάδες, αλλά φοροφυγάδες που δικαιούμαστε να μην πληρώνουμε, να παλεύουμε, να διεκδικούμε, γιατί δεν πάει άλλο, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πληρώνεις περισσότερα απ' ό,τι βάζεις στην τσέπη σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα