Νίκησε με το μυαλό στην Άντερλεχτ

Παίζοντας όσο χρειάστηκε ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από τη Νέα Σμύρνη, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άντερλεχτ για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός πέρασε, εύκολα, από τη Νέα

Σμύρνη, επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου με τέρματα των Ο Βάις (61') και Σαβιόλα (75'), έκανε συντήρηση δυνάμεων και με καλή ψυχολογία αρχίζει να σκέφτεται την αναμέτρηση με τη βελγική ομάδα που θα κρίνει πολλά για την φετινή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Ολαϊτάν ξεχώρισε για τους «ερυθρόλευκους», είχε και δοκάρι ενώ η αλλάγή του Σέποβιτς απλοποίησε τα πράγματα για τους Πρωταθλητές καθώς άνοιξε χώρους για να έρθουν τα δύο γκολ. Κορυφαίος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ανδρέας Σάμαρης ο οποίος δείχνει να κερδίζει σιγά σιγά φανέλα βασικού στην ομάδα.

Από την άλλη μεριά καλά οργανωμένος αμυντικά ο Πανιώνιος, για μία ώρα είχε «μπλοκάρει» τον Ολυμπιακό, όμως επιθετικά δεν κατάφερε να απειλήσει ποτέ σοβαρά την εστία του Ρομπέρτο από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης (80' Ριβέρο), Μενδρινός (61' Λάζνικ), Ντούνης, Καλτσάς, Γιάννου (69' Καμπάνταης), Αραβίδης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (72' Εντιγκά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Κάμπελ (56' Σέποβιτς), Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις, Σαβιόλα (78' Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα