Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο των Νέων, άγνωστος πληροφοριοδότης τηλεφώνησε στην ασφάλεια λίγες ώρες μετά το φονικό στην Αμφιάλη και έδωσε τα ονόματα άλλων πέντε ατόμων ως εμπλεκομένων, εκτός του Γιώργου Ρουπακιά, που είχε ήδη συλληφθεί.
Στα χέρια της ανακρίτριας Πειραιά βρίσκεται έγγραφο της αστυνομίας με την ένδειξη επείγον. Η καταγγελία του ανώνυμου μάρτυρα διασταυρώθηκε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και από τα ονόματα αυτά, τα τρία υπάρχουν ήδη στη δικογραφία, καθώς μαζί με τον Ρουπακιά κατονομάστηκε ο πυρηνάρχης

της Νίκαιας, Γιώργος Πατελης, καθώς και άλλο ένα άτομο που αναζητείται με ένταλμα.

Εν τω μεταξύ, συμπληρωματικές καταθέσεις στην ανακρίτρια Πειραιά έδωσαν τα εννέα μέλη του ΚΚΕ που είχαν δεχθεί επίθεση στο Πέραμα, έχοντας καταγγείλει πως οι δράστες ήταν χρυσαυγίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα υποστήριξαν ότι έχουν αναγνωρίσει τέσσερα άτομα από την επιτιθέμενη ομάδα, εκ των οποίων ο ένας είχε συλληφθεί στο παρελθόν για την υπόθεση ξυλοδαρμού των Αιγυπτίων ψαράδων και σήμερα συγκαταλέγεται στους καταζητούμενους για τη δολοφονία Φύσσα. Η εισαγγελία αναμένεται ναεκδώσει εντάλματα σύλληψης ενώ σήμερα θα καταθέσουν νέοι μάρτυρες, σχετικά με καταγγελίες μελών του ΚΚΕ, πριν από ένα χρόνο, για απειλές μελών της Χρυσής Αυγής.

Στο μέτωπο των αστυνομικών ερευνών, αναζητείται «απόστρατος στρατιωτικός» που εμφανίζεται να βρίσκεται στην περιοχή της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα, στην Αμφιάλη και έχει συνομιλήσει με τρεις βασικούς εμπλεκομένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα