Νεαρό κορίτσι ύποπτο για την κλοπή διαμαντένιου κολιέ αξίας $ 4.600.000

Η αστυνομία βρίσκεται στο κυνήγι ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 12 ετών και τριών ενηλίκων που φέρονται να εμπλέκονται σε ληστεία διαμαντιού αξίας 4,6 εκατομμυρίων δολαρίων από πολυτελή κατάστημα στο Χονγκ Κονγκ.

Οι τρεις ενήλικες φαίνεται πως απέσπασαν την προσοχή του προσωπικού προσποιούμενοι ότι ζητούσαν στοιχεία για ένα αυτοκρατορικό ρολόι και κοσμήματα, σε ένα δημοφιλές κατάστημα, ενώ ένα κορίτσι, που υπολογίζεται ότι είναι ηλικίας μεταξύ 12 και 14 ετών άρπαζε ένα 117 - καράτια διαμαντένιο

περιδέραιο από την βιτρίνα του καταστήματος, δήλωσε η στο CNN.

Ενώ οι ακριβείς λεπτομέρειες για το πώς το κορίτσι έκλεψε το κολιέ είναι ακόμα υπό διερεύνηση, δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι το κορίτσι πήρε ένα κλειδί από ένα συρτάρι και άνοιξε το τζάμι της βιτρίνας, όσο οι ενήλικοι σύνεργοι απασχολούσαν το προσωπικό.

«Οι τρεις ενήλικες παριστάνανε τους πλούσιους και απαιτούσαν από τους υπαλλήλους να τους δείξουν κοσμήματα, ήταν μια προφανή κίνηση για να αποσπάσουν την προσοχή του προσωπικού», δήλωσε μια ανώνυμη πηγή της αστυνομίας της South China Morning Post.

Σύμφωνα με στιγμιότυπα από το βίντεο ασφαλείας, εμφανίζεται ένα κορίτσι να περπατάει ήρεμα έξω από το εμπορικό κέντρο με τα χέρια στις τσέπες της γκρι με κουκούλα μπλούζας της.

Μετά την ληστεία, έξτρα φύλακες ασφαλείας βρίσκονται έξω από το κατάστημα. Ένας υπάλληλος από το κοσμηματοπωλείο δήλωσε στο CNN ότι η δουλειά συνεχίστηκε ως συνήθως.

«Η πρώτη και κύρια προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε την αστυνομική έρευνα και να περιμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε τι μέτρα μπορούν να ληφθούν για την ενίσχυση της ασφαλείας», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα