Νέα συνάντηση για τη κινητικότητα την Τρίτη

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους δήμους, με αιχμή την κινητικότητα. Νέα 24ωρη απεργία προκήρυξε για την Τρίτη η ΠΟΕΟΤΑ, ενώ στις 11 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Καραισκάκη.
Από την απεργία εξαιρούνται

και πάλι οι υπηρεσίες πρόνοιας των δήμων. Νέα απεργία επίσης για την Τρίτη αποφάσισε πριν απο λιγο το Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών. Στις 9 μιση το πρωί θα συναντηθούν εκ νέου αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με τους Υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών.

Όπως προέκυψε από τη συνάντηση της ΠΟΕΟΤΑ με τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης έως το τέλος Ιουλίου θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι σχολικοί φύλακες, ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου θα ενταχθεί στο καθεστώς και η Δημοτική Αστυνομία.

Για την δημοτική αστυνομία υπήρξε διαβεβαίωση ότι από τους 3 χιλιάδες 500 δημοτικούς αστυνομικούς οι 3 χιλιάδες 100 θα πάνε στην αστυνομία , ενώ οι υπόλοιποι 400 θα επιστρέψουν πίσω στους δήμους.

Εν τω μεταξύ, τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση εις βάρος του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα