Συνάντηση με τον Ενρί Μαλός είχε σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος

19:06 8/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση με τον Ενρί Μαλός, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, είχε σήμερα στην Αθήνα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στα θέματα που συζητήθηκαν βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη και η ανάσχεση της ανεργίας κυρίως των νέων. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ παρουσίασε στον κ. Μαλός την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, λέγοντας ότι δεν μπορούν

να ζητηθούν και να ληφθούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, τα οποία τροφοδοτούν την ύφεση και την ανεργία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΞ ο κ. Βενιζέλος ζήτησε στο ίδιο πλαίσιο, την βοήθεια της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής με στόχο τη μεταβολή των κυρίαρχων ευρωπαϊκών αντιλήψεων, οι οποίες αποτελούν το μεγάλο πρόβλημα στην Ευρώπη την παρούσα περίοδο.
Στη συζήτηση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Μαλός, έγινε αναφορά σε συγκεκριμένα προγράμματα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε συνεργασία με τους δήμους (αυτεπιστασία και κοινωνική εργασία) και στα προγράμματα στήριξης της απασχόλησης υφισταμένων θέσεων σε επιχειρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα