Νέα συγκέντρωση το απόγευμα

Περίπου 3.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στο σημερινό κάλεσμα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος, ενώ νέα συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στις 17.00 από αριστερές οργανώσεις, σωματεία, μοτοσικλετιστές και το δίκτυο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις, σήμερα αλλά και το επόμενο

διάστημα μέχρι να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά το πρωινό συλλαλητήριο ο γραμματέας Τύπου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ, Στάθης Ανέστης.

«Στο σημερινό συλλαλητήριο καλέσαμε όχι μόνο τους εργαζόμενους αλλά όλους τους πολίτες», σημείωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Τσικρικάς, τονίζοντας πως τα μέτρα που επιβάλλονται, «παίρνουν το χαρακτήρα συρρίκνωσης της Δημοκρατίας και η απόκρουσή τους αποτελεί καθήκον δημοκρατικό και πατριωτικό». «Η Ελλάδα», πρόσθεσε, «είναι μόνο ο πιλότος των πολιτικών, που πρόκειται να συνεχισθούν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και που μπορούν να ανατραπούν μόνο με τη συντονισμένη αντίδραση όλων των ευρωπαϊκών λαών».

Το μεσημέρι αντιπροσωπεία Βορειοηπειρωτών κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με την ευκαιρία της επετείου ανακήρυξης της Αυτονόμου Πολιτείας της Βορείου Ηπείρου το 1914. Μικρή ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φθάσει στο μνημείο αλλά απωθήθηκε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ,

Keywords
Τυχαία Θέματα