Νέα κόντρα για Ξηρό

Νεογύρο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησηςκαι ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε το θέμα τηςαπόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού. Οβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταυρος Κοντονής, μιλώντας στην επιτροπή της βουλήςχαρακτήρισε βόμβα στα θεμέλια τηςδικονομίας να συκοφαντούνται συνήγοροικαι μάρτυρες υπεράσπισης λέγοντας ότιπρέπει να λειτουργεί το κράτος δικαίουκαι οχι το κράτος έκτακτης ανάγκης.

Γιαεπιλεκτική καταδίκη της βίας από τοΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Υπουργός

ΔικαιοσύνηςΧαραλαμπος Αθανασιου σημειώνοντας οτιτο κράτος δίκαιου δεν είναι μόνο για νατο επικαλούμαστε αλλά και για ναυπερασπιζόμαστε τις δομές του.

Οιτόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής της ΝΔΚατερίνα Παπακώστα υποστήριξε οτι είναικοινό μυστικό πως 2 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ταοποία ανήκουν σε κομμουνιστική τάσηπιστεύουν στην απαλλοτρίωση των τραπεζών.Η φράση προκάλεσε έντονες αντιδράσειςαπό τους βουλευτές της αξιωματικήςαντιπολίτευσης.

Εντω μεταξύ σενέο κύκλο καταθέσεων καλεί συγγενείςτου Χριστόδουλου Ξηρού, η αντιτρομοκρατική,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενεςημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα πρόσφατηφωτογραφία του, και θα ανοίξουν οιτηλεφωνικές γραμμές της αντιτρομοκρατικής,για πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα