Νέα καμπάνια των ΓΧΣ

Την υποστήριξη του κόσμου για να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των ευάλωτων συνανθρώπων μας ζητούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με μια νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης.

Για να παρέχουν φροντίδα σε όσους αντιμετωπίζουν τον πιο άμεσο και σοβαρό κίνδυνο, ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις των κυβερνήσεων ή των αντιμαχόμενων πλευρών. Για να έχει και ο τελευταίος ασθενής στον πλανήτηπρόσβαση σε άμεση διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία. Για να σώζονταιόσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

Εδώ και 25 χρόνια οι άνθρωποι

των Γιατρών Χωρίς Σύνορα βρίσκονται στο πλευρό εκείνων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Το Ελληνικό Τμήμα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων λειτουργίας, στέλνει μέσω της καμπάνιας ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ανθρώπους μας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα προγράμματά μας σε όλο τον κόσμο, στους ασθενείς μας που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε, αλλά και στους υποστηρικτές μας που χωρίς εκείνους όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά.

Δείτε το ειδικό αφιέρωμα στα 25 χρόνια δράσης του ελληνικού Τμήματος μέσα από ανθρώπινες ιστορίες στο http://25years.msf.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα