ΝΔ: Αύριο η συνεδρίαση της Κ.Ο.

Αύριο συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, της Νέας Δημοκρατίας, στην πρώτη της συνεδρίαση, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει τη μεταβατική κυβέρνηση. Αποστάσεις πάντως από τη γραμμή του κόμματος παίρνει ήδη ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκφράζει την πρόθεσή του να καταψηφίσει
τη νέα κυβέρνηση, θεωρώντας πως σε αντίθεση περίπτωση, δίνεται άφεση αμαρτιών σε όλη τη μνημονιακή πολιτική. Όπως δηλώνει στη Real News, «Τέτοια νομιμοποίηση δεν μπορώ να δώσω. Δεν έχω ούτε τη λαϊκή εντολή, ούτε το συνταγματικό δικαίωμα» 

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ παραμένει προσηλωμένος στις εκλογές. Όπως δηλώνει ο κύριος Σαμαράς στη Real News “όσοι φαντάζονται ότι μία μεταβατική κυβέρνηση μπορεί να παρατείνει τη θητεία της επ' αόριστον, ή ότι οι εκλογές μπορούν να γίνουν μήνες μετά, κάνουν λάθος”.

Στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, σύσκεψη με τα τέσσερα στελέχη που μετέχουν στην κυβέρνηση, συγκάλεσε για το απόγευμα ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, ενόψει της σύνταξης των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Να μην ανεχτεί τη νέα κυβέρνηση ζητά από τον λαό, η γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος. Σε συνέντευξή της στη Real News, η κυρία Παπαρήγα αναφέρει πως “πρόκειται για μια μαύρη συμμαχία, που έχει στόχο να σύρει τον λαό αλυσοδεμένο στο βάραθρο, ώστε να πληρώσει αυτός τις συνέπειες της κρίσης και της πιθανής χρεοκοπίας”.

Την ίδια ώρα... Σωστή θεωρεί την επιλογή Παπαδήμου για την πρωθυπουργία το 55 με 78% των πολιτών, σύμφωνα με πέντε δημοσκοπήσεις σε διαδίκτυο και  Κυριακάτικο τύπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα