Να πάρει από σήμερα την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών στις 20:00-OTE TV και θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση του στους "8" του Κυπέλλου από το πρώτο παιχνίδι.
Την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές έχει ο Γιάννης Αναστασίου απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Παναθηναϊκός
θα υποδεχθεί την ομάδα της Εύβοιας χωρίς τους Μάρκους Μπεργκ αλλά και τον Ντάνιελ Πράνιτς, ενώ εκτός έμεινε και ο Νάνο που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Στην αποστολή για πρώτη φορά συμμετέχει ο Αντριάν Μαρτίν Μπαλμπόα, ο νεαρός Ουρουγουανός επιθετικός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι και αγωνίζεται από τότε με την Κ20 του Παναθηναϊκού έχοντας καλή παρουσία.

Χωρίς τον Φρανκ Οχάντζα θα παραταχθεί ο Ηρακλής Ψαχνών στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο άσος της ομάδας της Εύβοιας υποφέρει από πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του «Απ. Νικολαΐδης». Από εκεί και πέρα, στην αποστολή των νησιωτών βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και η τελική 18άδα θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα