"Να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία μας"

Στην ανάγκη άμμεσης λήψης απόφασης για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Football League και αυτών που θα ανέβουν στην Super League αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Superleague, Γιάννης Μώραλης.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» τόνισε πως η ΕΠΟ θα πρέπει να πάρει άμεσα

απόφαση, ενώ υποστήριξε πως η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο δεν θεωρείται ως η καλύτερη λύση.

«Η άποψη παραμένει η ίδια ότι θα πρέπει η ΕΠΟ να πάρει μια απόφαση. Δεν με νοιάζει ποια θα είναι η απόφαση. Μας νοιάζει να ληφθεί μια απόφαση όμως για να μην προσθέτουμε και άλλα στοιχεία σε όσους μιλούν για αναξιοπιστία. Και οι δύο λίγκες επιμένουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να πάρει την απόφαση. Η ζημιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από το να ληφθεί μια απόφαση», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση.

Σχετικά με τους ισχυρισμούς της Ομοσπονδίας αναφορικά με τις δύο προκηρύξεις της Super League και της Football League είε: «Οι δύο προκηρύξεις είναι νόμιμες και θεμιτές. Είναι το θέμα το πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο οι δύο λίγκες στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βρίσκεται η χώρα. Θέλω να πιστεύω ότι και οι δύο λίγκες δεν θα προσφύγουμε όποια και αν είναι η απόφαση. Με απειλές και ύβρεις δεν λύνονται τα προβλήματα».

Τέλος, ο Γιάννης Μώραλης, υποστήριξε: «Πρέπει να παρθεί μια απόφαση για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας που την έχουμε χάσει. Έχουμε φτάσει στην 13η αγωνιστική δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Όποια και αν είναι η απόφαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα