Μουσική υπηρεσία Google

Η αμερικανική εταιρεία Google ανακοίνωσε χθες, κατά τη διάρκεια συνεδρίου που διοργανώνει στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, ότι εγκαινιάζει μια νέα μουσική υπηρεσία με συνδρομή, με την ονομασία Google Play

Music All Access (video).

Η νέα υπηρεσία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ακούσουν εκατομμύρια μουσικά κομμάτια και η Google τη χαρακτηρίζει «ραδιόφωνο χωρίς κανόνες».

Η Google παρέχει την υπηρεσία της συνδρομητικά και το μόνο δωρεάν διάστημα που προσφέρειείναι οι πρώτες 30 ημέρες, που θεωρούνται δοκιμαστικές.

Μηνιαίως, το κόστος για συνδρομή στην υπηρεσία Google Play Music All Access ανέρχεται σε περίπου 7,8 ευρώ, δηλαδή 9,99 δολάρια. Για όσους σπεύσουν να εγγραφούν στη νέα υπηρεσία, η Google προσφέρει έκπτωση στα 6,2 ευρώ το μήνα, δηλαδή στα 7,99 δολάρια.

Εν τω μεταξύ, στο συνέδριο της Google οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να τεστάρουν το πρωτοποριακό Glass της Google, που δίνει μία γεύση από τους υπολογιστές του μέλλοντος. Ο Guardian βρέθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και κατέγραψε τις αντιδράσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, guardian.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα