Μοίρασε «μπράβο» ο Μπιτσαξής

Τα συγχαρητήριά του απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, στην εθνική ομάδα πόλο γυναικών, αλλά και την ανδρική ομάδα της Βουγλιαγμένης για τις επιτυχίες τους.


Συγκεκριμένα έστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για την επιτυχία της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο World League, που διεξήχθη στην πόλη Χανγκσού της Κίνας:


«Το χάλκινο μετάλλιο

της Εθνικής Πόλο Γυναικών στην Κίνα και η άμεση επάνοδος στις επιτυχίες μιας ομάδας που έχει κάνει τους Έλληνες υπερήφανους πολλές φορές είναι σημαντικότατο γεγονός για τον ελληνικό αθλητισμό.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας».

Ο Πάνος Μπιτσαξής, έστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στην Υδατοσφαίριση:«Θερμά συγχαρητήρια στους πολίστες, την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση της Βουλιαγμένης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Χάρη στη σκληρή δουλειά που γίνεται στον Ν.Ο.Β., η Βουλιαγμένη μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στην πρωτοκαθεδρία του ελληνικού πόλο ανδρών. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα