Φουλ των Ισπανών

Στα πρωινά παιχνίδια της ημέρας για την φάση των «16» του ανδρικού ταμπλό του Roland Garros, οι προκρίσεις είχαν ισπανικό χρώμα, με τον Νίκολας Αλμάγκρο (Νο 12) και τον Νταβίντ Φερέρ (Νο 6), να παίρνουν τα εισιτήρια για τους ημιτελικούς.

Ο Αλμάγκρο έκανε την έκπληξη, αφήνοντας εκτός ημιτελικών τον Σέρβο αντίπαλό του, Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (Νο 8) ύστερα από 2 ώρες και 13 λεπτά αγώνα, με 3-0 σετ

(6-4,6-4,6-4) και συμπλήρωσε μία ακόμα θέση του ταμπλό των προημιτελικών. Το δεύτερο εισιτήριο της ημέρας πήγε στον συμπατριώτη του Αλμάγκρο, Φερέρ, ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε με άνεση τον επίσης Ισπανό, Μαρσέλ Γκρανόλες (Νο 20), με 3-0 σετ (6-3,6-2,6-0).

Αντίστοιχη πορεία είχε και ο Σέρβος, Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1), ο οποίος τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ιταλό, Αντρέα Σέπι (Νο 22), που λίγο έλειψε να του κλέψει το εισιτήριο για τους προημιτελικούς και να κάνει την αντροπή.

Ο Τζόκοβιτς, έχασε τα δύο πρώτα σετ απ’ τον Ιταλό και έζησε για τα καλά τον φόβο του αποκλεισμού. Στο τρίτο σετ και μέχρι το τέλος του αγώνα έδειξε ότι συνειδητοποίησε τον κίνδυνο που παραμόνευε και αφυπνίστηκε, κερδίζοντας στο τέλος την αναμέτρηση με 3-2 σετ (4-6,6-7,6-3,7-5,6-3).

Keywords
Τυχαία Θέματα