Μια αγκαλιά για τα παιδιά του ΜΗΤΕΡΑ

Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα, αλλά και από συγκίνηση σήμερα το Γκάζι, κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής του ΑΘΗΝΑ 9,84 στην αίθουσα Δ 12 της Τεχνόπολις, για τις ανάδοχες οικογένειες και τα παιδιά του κέντρου προστασίας «ΜΗΤΕΡΑ». Για μια στιγμή, γίναμε και πάλι όλοι μας παιδιά, αφού ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα, ενώ μετά το γεύμα, ακολούθησε πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος δεν παρέλειψε

να συγχαρεί τις ανάδοχες οικογένειες.Από το πρωί, στα μικρόφωνα του Αθήνα 9,84 γνωρίσαμε ανθρώπους με περίσσευμα αγάπης και ψυχής. Θετοί και ανάδοχοι γονείς, αλλά και το προσωπικό του κέντρου ΜΗΤΕΡΑ, άνοιξαν την καρδιά τους στην έρευνα του σταθμού, και μας προέτρεψαν να ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά γι αυτά τα παιδιά και να τα νιώσουμε δικά μας.

Συγκινητική ήταν και η παρέμβαση της Αγγελικής Δερμάτη, μιας ανάδοχης μητέρας 13τριών παιδιών, η οποία μάλιστα προέτρεψε και άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

Να μην φοβόμαστε το παρελθόν που κουβαλάει κάποιο παιδί, πριν φτάσει στην ανάδοχη οικογένεια, μας προέτρεψε η ψυχολόγος του «ΜΗΤΕΡΑ», Πηγή Σταθογιαννοπούλου.

«Να μη φοβούνται όσοι θέλουν να πάρουν ένα παιδί. Είναι εκεί και περιμένει» είναι το μήνυμα ανάδοχης μητέρας που μίλησε στον Α984.

«Δεν έχει σημασία εάν γεννάς το παιδί. Το αγαπάς μέσα από τη σχέση», δήλωσε θετή μητέρα.

«Η αγάπη ανασταίνει αυτά τα παιδιά. Από την αγάπη που θα δώσουν οι ανάδοχοι γονείς θα εισπράξουν τριπλάσια από το παιδί», υποστήριξε άλλη μια ανάδοχη μητέρα.

Εν τω μεταξύ, μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκλησή μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το ΜΗΤΕΡΑ. Τα παιδιά χρειάζονται μεταξύ άλλων, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αφρόλουτρα και σαμπουάν, πάνες και βρεφικές κρέμες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα 7 δημοτικά διαμερίσματα, 8 το πρωί με 3 μετά το μεσημέρι, και 5 με 7 το απόγευμα, καθώς επίσης και στον Αθήνα 9,84. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-3411610.

Keywords
Τυχαία Θέματα