Μεγάλες μάχες στους «8»

Η προημιτελική φάση του Champions League αρχίζει απόψε στις 21:45, με τα δυο πολύ δυνατά «ζευγάρια». Στο Μόναχο η Μπάγερν θα κοντραριστεί με τη Γιουβέντους ενώ στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα.

«Ζευγάρι» που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την τακτική αντιμετώπιση που θα έχουν οι δυο προημιτελικοί από τους προπονητές έχει χαρακτηριστεί αυτό της
Μπάγερν Μονάχου με τη Γιουβέντους. Οι Γιουπ Χάινκες και Αντόνιο Κόντε καλούνται να διαλέξουν το καταλληλότερο σχήμα για να καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς, στην «Αλιάνζ Αρίνα», με τους Γερμανούς να μην υπολογίζουν στον τιμωρημένο Χάβι Μαρτίνεθ και τους Ιταλούς να πηγαίνουν με το δίλλημα του αν θα αγωνιστούν με μοναδικό φορ τον Βούτσινιτς ή αν θα υπάρχει κι άλλος παίκτης από πίσω του να τον στηρίζει.

Στην άλλη μεγάλη αναμέτρηση της αποψινής βραδιάς, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι για 23 συνεχόμενα εντός έδρας ματς στην Ευρώπη, αήττητη. Τελευταία φορά έφυγε με «σκυμμένο» κεφάλι τον Νοέμβριο του 2006 από την έδρα της, ενώ η Μπαρτσελόνα μετράει επτά εκτός έδρας αήττητους προημιτελικούς στο Champions League. Ο τελευταίος που τη νίκησε, ήταν ο Παναθηναϊκός το 2002 στη «Λεωφόρο», στο 1-0 με το πέναλτι του Άγγελου Μπασινά.
Keywords
Τυχαία Θέματα