Για τη Δημόσια Διοίκηση

Δημόσια συζήτηση με θέμα «Πέρα από το μικρό ή μεγάλο κράτος: Μεταρρυθμίσεις για μια αδέσμευτη και κοινωνικά αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση», βρίσκεται σε εξέλιξη στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84.

Ομιλητές στη συζήτηση που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτικού Προβληματισμού «Μιχάλης Παπαγιαννάκης» θα είναι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, η Γενική Γραμματέας στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας

Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης Άννα Αναγνωστοπούλου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «Διάζωμα» Σταύρος Μπένος και ο αναπληρωτής καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Τη συζήτηση συντονίζει ο καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και διευθυντής του Κέντρου Πολιτικών Ερευνών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Γιάννης Βούλγαρης.

Η συζήτηση ξεκινά στις 6.30 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 στο Γκάζι.

«Η μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση προσκρούει στις πελατειακές σχέσεις και το βαθύ κράτος», δήλωσε ο Σταύρος Μπένος στον Αθήνα 9.84 και στον Τάκη Καμπύλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα