Με...φρέσκια 11αδα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο (ΟΤΕ1, 19:30) κι ο Μίτσελ θα δώσει την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής να παίξουν, ενώ θα δώσει «ανάσες» και σε καποιους βασικούς από τα διαδοχικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Ισπανός άφησε σχεδόν όλους τους βασικούς εκτός αποστολής για το ματς με τους «κυανέρυθρους» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου και θα παρατάξει τους Πειραιώτες
με εντελώς διαφορετική 11άδα απ' αυτήν που κατέβασε με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθούν τα κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια, με Αστέρα στην Τρίπολη και Γιουβέντους στο Τορίνο. Στο Καραϊσκάκη λοιπόν απόψε, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Μέγερι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Σαλίνο, αριστερό τον Γιαννούλη, Αυλωνίτη, Σιόβα στόπερ, στα χαφ θα παίξουν οι Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Φουστέρ και η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Ντουρμάζ, Ντοσεβί (ή Γκαζαριάν) και Διαμαντάκο.

Η αποστολή: Μέγερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα