Μέχρι Ιούλιο για τις συμφωνίες

«Θα χρειαστεί χρόνος για διαπραγμάτευση. Μέχρι τον Ιούλιο θα πρέπει να έχουν κλείσει οι συμφωνίες γιατί έχουμε ένα ομόλογο της ΕΚΤ και αν δεν πληρωθεί θα υπάρξει πρόβλημα», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9.84, ερωτηθείς αν το κόμμα του θα δεχθεί παράταση του προγράμματος
μέχρι να καταλήξει η διαπραγμάτευση.

«Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα ούτε να προβούμε σε μονομερείς ενέργειες, αλλά δεν θα κυβερνήσουμε και με το πιστόλι στον κρόταφο», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για παγίδα που έχει στηθεί από την κυβέρνηση και την τρόικα προκειμένου η νέα κυβέρνηση να διαπραγματευτεί μέσα σε ιδιαίτερα στενά χρονικά πλαίσια και με την πλάτη στον τοίχο.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη σε πρωινές δηλώσεις του κ Δραγασάκη, δήλωσε ότι ο επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε χωρίς περιστροφές ότι το κόμμα του σχεδιάζει να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία.

«Ο κ. Δραγασάκης δηλώνει ξεκάθαρα ότι μπορεί να μην πληρωθούν τα ομόλογα του Ιουλίου και του Αυγούστου. Η πιο κυνική ομολογία για την καταστροφή της χώρας από τα πλέον αρμόδια χείλη», τόνισε η κ. Σπυράκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα