Με Τβέντε και Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Η ώρα για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί ολλανδικού εδάφους, αλλά και η πρώτη εμφάνιση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον έφτασε, καθώς το βράδυ στις 20.00-NOVA, οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την Τβέντε.
Ο Ισλανδός για δεύτερη σερί μέρα έκανε προπόνηση σε φουλ ρυθμό, δείχνοντας στον Μάρκο Σίλβα ότι μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά
για την φιλική αναμέτρηση και το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στις δοκιμές της Τρίτης ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε συνεχώς στην ομάδα των αναπληρωματικών.

Η ενδεκάδα που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση αποτελούταν από τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Βούρο, Σαλίνο, Μπουχαλάκη, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ, Πάρντο, Ντουρμάζ και Χάρα. Ο Μιλιβόγεβιτς έκανε κανονικά προπόνηση μετά από δέκα μέρες και αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητές του να παίξει με την Τβέντε.

Αντίθετα ο Αρτούρ Μαζουακού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρακολουθήσει το φιλικό από την εξέδρα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας το βράδυ έμεινε στο ξενοδοχείο για ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα και δύσκολα θα τον δούμε στο ματς με τους Ολλανδούς.

Στο μεταγραφικό τοπίο δεν σημειώθηκε κάποια σοβαρή εξέλιξη στις υποθέσεις των Ερνάνι και Ζαμπράνο. Για τον Ερνάνι είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα έγκειται στην οψιόν αγοράς του παίκτη από την Πόρτο. Οι "δράκοι" επιμένουν σε πολύ υψηλά νούμερα (ακούγεται για 7-8 εκατομμύρια), ενώ ο Ολυμπιακός προσπαθεί να την κατεβάσει περίπου στα μισά. Ο παίκτης είναι θετικός στο να έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων", η Πόρτο τον παραχωρεί δανεικό, αλλά το πρόβλημα είναι η οψιόν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σαμπράνο, από τη στιγμή που έχουν μπει στο "παιχνίδι" τούρκικες ομάδες, το έργο του Ολυμπιακού αυτομάτως αποκτάει πολλές δυσκολίες. Το πρόβλημα δεν είναι το 1,5εκ. ευρώ της ρήτρας που έχει βάλει η Άιντραχτ ως όρο αποδέσμευσης. Ούτε φυσικά το συμβόλαιό του που ανέρχεται πάνω-κάτω στο ίδιο ποσό με την ρήτρα. Το θέμα είναι ότι η Γαλατά Σαράι για παράδειγμα που ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του, είναι διατεθειμένη να ρίξει αρκετά χρήματα στο...τραπέζι για να τον ντύσει στα χρώματα της.
Keywords
Τυχαία Θέματα