Με νίκη παίρνει το εισιτήριο για τους «8»

Το παιχνίδι της χρονιάς δίνει απόψε στις 21:45, ΕΤ1, ο Ολυμπιακός κόντρα στη Χίμκι, για τη 14η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα play
offs, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα είναι αναγκασμένοι να περιμένουν συνδυασμό αποτελεσμάτων από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του έκτου ομίλου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τα πράγματα ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς ύστερα από καιρό είχε όλους τους παίκτες -πλην φυσικά των τραυματιών Μάντζαρη και Μαυροειδή- στη διάθεσή του. Στη 12άδα αναμένεται να είναι και ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ, για την Α1, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Από την άλλη, για τη Χίμκι το ματς είναι οριακό, καθώς ξέρει πως σε περίπτωση ήττας θα πει πρόωρο αντίο στην διοργάνωση. Μάλιστα, τα θετικά για τη ρωσική ομάδα και τον Ρίμας Κουρτινάιτις είναι πως δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).
Keywords
Τυχαία Θέματα