Μαριχουάνα εν πτήσει

Καπνός μαριχουάνας «έπνιξε» το ιδιωτικό τζετ, το οποίο μετέφερε το νεαρό τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ από τον Καναδά στο Νιου Τζέρσεϊ την περασμένη Παρασκευή για το Super Bowl που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.

Λόγω της μαριχουάνας που κάπνιζαν ο νεαρός και η συνοδεία του, μεταξύ αυτών και ο πατέρας του, οι χειριστές του αεροσκάφους αναγκάστηκαν να φορέσουν τις ειδικές μάσκες οξυγόνου, ενώ μια αεροσυνοδός κατέφυγε στο πιλοτήριο γιατί την παρενοχλούσαν. Οι πιλότοι φόρεσαν τις μάσκες οξυγόνου

έκτακτης ανάγκης καθώς αφενός η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και αφετέρου διότι κινδύνευαν να χαρακτηριστούν ότι πετούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών σε πιθανό μελλοντικό τεστ, αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ερωτηθείς από τις αρχές, ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι κάπνισε μαριχουάνα στο αεροπλάνο, αλλά τόσο ο ίδιος όσο ο πατέρας του και οι φίλοι του, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς κανένας από το πλήρωμα δεν ήταν «πρόθυμος» να καταθέσει μήνυση.

Το θέμα έφτασε και στον Λευκό Οίκο, όπου ο εκπρόσωπος, Τζέι Κάρνι, ερωτήθηκε από δημοσιογράφο, εάν η αμερικανική κυβέρνηση αναμένεται να αντιδράσει στο αίτημα 222.000 Αμερικανών που υπογράφουν σε σχετικό ιστότοπο για την απέλαση του Μπίμπερ από τις ΗΠΑ, λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς του.

«Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί και όταν οι υπογραφές φτάσουν στο όριο που χρειάζεται, θα υπάρξει αντίδραση από την κυβέρνηση. Αυτή τη στιγμή δεν έχω να αναφέρω κάτι», δήλωσε ο Τζέι Κάρνι, ανάμεσα στα γέλια των δημοσιογράφων.

Keywords
Τυχαία Θέματα