Προβάδισμα για... Τοροσίδη

Με τον Βασίλη Τοροσίδη στη σύνθεση της η Ρόμα, επικράτησε με 3-2 της Νάπολι και έκανε το πρώτο βήμα για την παρουσία της, στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Ήρωας για την ομάδα του Τόρο, ο Ζερβίνιο. Ο εξτρέμ απο την Ακτή Ελεφαντοστού που πέτυχε το νικητήριο γκολ σε αυτόν τον πρώτο ημιτελικο λίγο πριν την λήξη του (88΄).


Ο Ιβοριανός άσος είχε ανοίξει το σκορ στο 13' (με υπέροχο τσίμπημα) κι είχε δει τον Στρούτμαν να κάνει φαινομενικά εύκολο το βράδυ για την ομάδα τους (με οβίδα στο 32'). Αρκούσε όμως μια

ανεπανάληπτη γκέλα του Ντε Σάνκτις (σε σέντρα του Ιγκουαΐν στο 47') κι ένα υπέροχο σόλο του Μέρτενς στο 70' για να γυρίσει τούμπα η Νάπολι το ματς. Και μετατρεπόμενη στην πρώτη ομάδα που σκόραρε στο «Ολίμπικο» μετά από... 9 ώρες και 17 λεπτά, ν' απειλήσει ότι θα φύγει από ‘κει ως φαβορί για την πρόκριση.

Ωστόσο ο Ζερβίνιο... διαφώνησε και τελειώνοντας ωραία αντεπίθεση στο 88', έγραψε το 3-2 κι έστειλε μ' ελαφρύ αβαντάζ τη Ρόμα στον δεύτερο ημιτελικό του «Σαν Πάολο».

Στο άλλο ζευγάρι του θεσμού, οι λογαριασμοί είναι επίσης ανοιχτοί. Η Ουντινέζε επικράτησε στο "Φριούλι" με 2-1 της Φιορεντίνα με τα γκολ του Ντι Νατάλε (36΄) και του Μουριέλ (82΄), ο Βάργκας όμως (44΄) έχει ήδη βάλει... δύσκολα εν όψει της ρεβάνς στην Φλωρεντία.

Keywords
Τυχαία Θέματα