Μαραθώνιος «Ναύπλιο φιλικός προορισμός»

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου «Ναύπλιο, φιλικός προορισμός» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση.

Την Κυριακή 23/03/14 θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο ο 1ος Μαραθώνιος με την επωνυμία «Ναύπλιο, φιλικός προορισμός». Η Οργανωτική Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστές ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, μετά από ερωτήματα - αιτήματα πολλών δρομέων ανακοινώνει ότι η παραλαβή των αριθμών και του λοιπού υλικού, θα μπορεί να πραγματοποιείται,

από την Γραμματεία της Διοργάνωσης το πρωί της ημέρας του Αγώνα, η οποία θα λειτουργεί από τις 07.30 στην πλατεία τριών Ναυάρχων μπροστά από το Δημαρχείο, για όσους συμμετέχοντες πρόκειται να μετακινηθούν αυθημερόν, την ημέρα του Αγώνα Κυριακή (23/03/14).

Επίσης ανακοινώνει ότι η χρονομέτρηση και τα αποτελέσματα των αγώνων θα πραγματοποιηθούν από την εταιρεία May Laps με το νέο σύστημα των chips «Bid Tag Timing System» με τα οποία είναι ενσωματωμένα στους αριθμούς συμμετοχής (στην πίσω πλευρά) οι οποίοι θα φέρουν και το όνομα των συμμετεχόντων, με την προϋπόθεση να έχουν ολοκληρώσει την συμμετοχή τους μέχρι τις 15/03/14.

Τα αποτελέσματα για τον κάθε δρομέα θα έχουν και ενδιάμεσους χρόνους:

Μαραθώνιος: 5 χλμ, 15 χλμ, 21,1 χλμ, 25 χλμ, 35 χλμ.

Ημιμαραθώνιος: 5 χλμ, 15 χλμ.

5 χλμ: 2,5 χλμ.

Λεπτομέρειες για τον αγώνα μπορείτε να δείτε στον δικτυακό χώρο της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr».

Keywords
Τυχαία Θέματα