Λιβύη: Έκκληση για περισσότερα όπλα

Οι Λίβυοι εξεγερμένοι χρειάζονται περισσότερα όπλα για να βοηθηθούν στην μάχη κατά των δυνάμεων του Μουάμαρ Καντάφι, δήλωσε ο ηγέτης τους Μουστάφα Άμπντελ Τζαλίλ."Ο συνταγματάρχης Καντάφι έχει βαρύ οπλισμό. Χρειαζόμαστε ελαφρά όπλα, τα οποία δεν είναι αντίστοιχα του οπλισμού του Καντάφι αλλά ίσως με το θάρρος που έχει ο λαός της Λιβύης, μπορεί να υπάρξει
κάποιου είδους εξισορρόπηση" δήλωσε ο Τζαλίλ, επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου (CNT), σε συνέντευξη Τύπου, κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο Λονδίνο.

"Χρειαζόμαστε φονικά όπλα. Η βρετανική κυβέρνηση προσέφερε μη φονικό εξοπλισμό όπως εξοπλισμό νυχτερινής όρασης και πανοπλίες" πρόσθεσε.

Στο μεταξύ μία αποστολή του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου θα επισκεφθεί το Λευκό Οίκο για πρώτη φορά αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο. 

Η αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Μαχμούντ Τζιμπρίλ, τον υπεύθυνο του συμβουλίου για τις διεθνείς υποθέσεις θα συναντηθεί με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, Τομ Ντόνιλον και με άλλους ανώτατους αξιωματούχος.
Keywords
Τυχαία Θέματα