«Λέμε ξεκάθαρα όχι στην ΕΕ»

«Το ΚΚΕ, κατέθεσε πρόταση νόμου για την κατάργηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων που το συνοδεύουν» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στον "Ant1" υπενθύμισε ότι ανάλογη πρόταση νόμου είχε καταθέσει και το 2012 επί κυβερνήσεως ΝΔ και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ

είχε ψηφίσει επί της αρχής την πρόταση νόμου.


Απομένει να δούμε τώρα τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στη κυβέρνηση και να εννοούσε όλα αυτά που έλεγε όχι μόνο προεκλογικά αλλά και τα τελευταία χρόνια, υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει την πρόταση στην ολομέλεια της βουλής προκειμένου να τοποθετηθούν οι βουλευτές κατ΄άρθρο.

Ο κ. Κουτσούμπας απαντώντας στο ερώτημα αν η κατάργηση του μνημονίου θα επέφερε ρήξη με την Ε.Ε και πιθανή έξοδο μας από αυτήν, απάντησε ευθαρσώς ότι πάγια θέση του ΚΚΕ είναι η ρήξη με την Ε.Ε, αφού η παραμονή μας σε αυτήν δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού.

Ο Γ.Γ του ΚΚΕ, τόνισε επίσης, ότι η κυβέρνηση «παίζει» με τις λέξεις και υποστήριξε ότι κοροϊδευόμαστε μετονομάζοντας τη τρόικα σε «θεσμούς», χωρίς στην ουσία να έχει αλλάξει τίποτα.

Τέλος ο κ. Κουτσούμπας, σχολιάζοντας την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης, υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθεί την ίδια πολιτική που ακολουθούσε και η κυβέρνηση της ΝΔ, εναλλάσσοντας το εμπόριο της ελπίδας με το εμπόριο του φόβου.


Πηγή:www.capital.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα