Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Ε.Μ.Π.

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς, καθώς έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από αύριο και μέχρι την Πέμπτη, ενόψει των εκδηλώσεων για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα, αύριο και μεθαύριο στους δρόμους γύρω από το Ε.Μ.Π, έως την Πλατεία Κάνιγγος, θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων, ενώ θα πραγματοποιούνται διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας. Την Πέμπτη, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η πορεία, τα μέτρα σταδιακά θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, στις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας καθώς
και στις παράλληλες και κάθετες αυτών.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς στις συγκεκριμένες ημερομηνίες του τριημέρου να αποφεύγουν την κίνηση και την στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων και στους πέριξ δρόμους του κέντρου αλλά και της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, έχει σχεδιάσει και θα λάβει μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας για την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των οδηγών και για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα