Κυκλοφορεί την Τρίτη!

Σταράφια των καταστημάτων θα βρίσκεταιαπό αύριο Τρίτη, το πολυαναμενώμενοβιντεοπαιχνίδι GTA V, η παραγωγή του οποίου κόστισεπερίπου 280 εκατομμύρια δολάρια! Το ποσό, καθιστά το GTA V το πιο ακριβό videogame όλων των εποχών, ξεπερνώνταςκινηματογραφικές υπερπαραγωγές όπωςτο Avengers καιτο Avatar.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:"Το
ποσό ανάπτυξης και προώθησης τουπαιχνιδιού, της τάξεως των 202 εκατομμυρίωνευρώ, το τοποθετεί στη ίδια κατηγορίαμε τις μεγάλες blockbuster κινηματογραφικέςπαραγωγές". Παρόλο που δεν καθορίζεταιτο πόσα χρήματα διατέθηκαν για τηνανάπτυξη και πόσα για το marketing, τοσυγκεκριμένο budget τοποθετεί σίγουρα τοGrand Theft Auto V στα πιο ακριβά games της ιστορίας.Συγκριτικά, το Call of Duty: Modern Warfare 2 του 2009εκτιμάται πως είχε αντίστοιχο budget τηςτάξεως των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η νέαδημιουργία της Rockstar North εκτιμάται πωςμπορεί να πουλήσει 25 εκατομμύρια αντίτυπαμέσα στους πρώτους 12 μήνες κυκλοφορίας,συγκεντρώνοντας έσοδα ύψους 1 δισ. ευρώ!Το Grand Theft Auto V αναμένεται να σπάσει κάθερεκόρ πωλήσεων στην πρώτη εβδομάδακυκλοφορίας, τουλάχιστον όσον αφοράτην Αγγλία, καθώς οι πωλήσεις το πρώτοεπταήμερο αναμένεται να ξεπεράσουν τοόριο των 2 εκατομμυρίων που έχει θέσειτο Call of Duty: Black Ops.

Το Grand Theft Auto 5 κυκλοφορεί στις 17Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.

Μερικές κόπιες κυκλοφόρησαν σήμεραανά τον κόσμο, ενώ η αντίδραση ενόςμικρού παιδιού στη θέα του -κατά τα άλλαάνω των 18 ετών- παιχνιδιού, που του έκανανδώρο οι γονείς του, τα λέει όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα