Κόντρα για την υπόθεση των υποβρυχίων

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη βουλή η ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων. Η συζήτηση κορυφώθηκε νωρίτερα στην Ολομέλεια με σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα.

Για μια σκανδαλώδη και ζοφερή υπόθεση που αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση της Βουλής να την εξετάσει, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Βουλή επί του αιτήματος του κόμματός του για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των υποβρυχίων.

Παράλληλα κατήγγειλε τον Πρωθυπουργό ότι εν ονόματι της κυβερνητικής σταθερότητας εκβιάζει τους βουλευτές να μη στηρίξουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, πρόσθεσε το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει και ο ίδιος στο κάδρο των ευθυνών.

Αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Τσίπρας αναρωτήθηκε πώς ένας ευφυής άνθρωπος, με τις νευρικές και σπασμωδικές αντιδράσεις του, αλλά και τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του στο θέμα δεν κάνει τίποτε άλλο, όπως είπε, παρά να κραυγάζει ενοχή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι η επίθεση εναντίον του αλλά και εναντίον του κόμματός του αποτελεί στοιχείο της στρατηγικής εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία, όπως είπε, χρειάζεται καύσιμα. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε χυδαιότητες, συκοφαντίες, ύβρεις και ανευθυνότητες όσα του καταλόγισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι η υστερική εστίαση του κ. Τσίπρα στο θέμα των υποβρυχίων ξεκίνησε μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο χώρο των ναυπηγείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα