«Κλέινει» πτήση για Βραζιλία

Σήμερα κρίνονται οι τελευταίες οκτώ θέσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών αγώνων στη διαδικασία των μπαράζ. Πέρα από το τεράστιο ενδιαφέρον του αγώνα μπαράζ της Εθνικής με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι (21:00), άλλα επτά εισιτήρια διεκδικούνται από 14 ομάδες για να προκύψουν οι 32 της τελικής φάσης. Σουηδία-Πορτογαλία, Γαλλία-Ουκρανία, Κροατία-Ισλανδία και Αλγερία-Μπουρκίνα Φάσο τα ντέρμπι της ημέρας.

Η

Σουηδία υποδέχεται στη Σόλνα την Πορτογαλία (21:45) στη ρεβάνς του 1-0 της Λισαβόνας. Οι Σκανδιναβοί δεν θέλουν να απουσιάσουν από δεύτερο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η Πορτογαλία, από την άλλη, μετά το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον πρώτο αγώνα έχει τον πρώτο λόγο.

Στο «Σταντ ντε Φρανς» η Γαλλία φιλοξενεί την Ουκρανία (22:00) έχοντας το πολύ δύσκολο έργο να ανατρέψει τοεις βάρος της 2-0 του Κιέβου.


Στο Ζάγκρεμπ η Κροατία υποδέχεται την Ισλανδία (21:15) με το 0-0 του πρώτου αγώνα να αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς των δύο ομάδων.


Άλλα τέσσερα μπαράζ περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Ουσιαστικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στο Αλγερία-Μπουρκίνα Φάσο (20:15) μετά το 3-2 υπέρ της δεύτερης στην Ουαγκαντούγκου.

Αντίθετα δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο Κάιρο για το Αίγυπτος-Γκάνα (18:00) μετά το 6-1 υπέρ της δεύτερης στο πρώτο ματς. Το πρωί της Τετάρτης (8:00) η Νέα Ζηλανδία φιλοξενεί το Μεξικό στη ρεβάνς του 5-1 στο «Αζτέκα», ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης (1:00) η Ουρουγουάη σφραγίζει στο Μοντεβίδεο την πρόκριση κόντρα στην Ιορδανία μετά το 5-0 στο Αμάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα