«Κλείδωσαν» τον τίτλο στη ΝΔ περιφέρεια

Τον τίτλο στην Νοτιοδυτική Περιφέρεια «κλείδωσαν» οι Σπερς, οι οποίοι έως την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, θα δώσουν πραγματική μάχη με την Οκλαχόμα Σίτι για την πρωτιά στη Δύση.

Οι Σπερς, που έχουν εφετινό ρεκόρ 42-16, επικράτησαν τα ξημερώματα 105-91 των Σανς του Φοίνιξ, με τον Τιμ Ντάνκαν να έχει... τρελά κέφια στην πρώτη περίοδο αφού σημείωσε 13 πόντους (από τους 19 που είχε συνολικά, ενώ είχε και 11 ριμπάουντ) δίνοντας προβάδισμα 22 πόντων στους Σπερς (35-13).

Είναι
χαρακτηριστικό, ότι από την ομάδα του Σαν Αντόνιο σκόραραν και οι 13 παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο Γκρεγκ Πόποβιτς με τους τέσσερις εξ αυτών να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Σεμπάστιαν Τέλφερ που ήρθε από τον πάγκο είχε 21 πόντους για τους «Ήλιους» οι οποίοι βρίσκονται πίσω από Χιούστον και Ντένβερ στη διεκδίκηση της όγδοης και τελευταίας θέσης από τη Δύση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Όσο για την ομάδα της Οκλαχόμα, επικράτησε 115-110 των Τίμπεργουλβς και έφτασε τις 44 νίκες εφέτος στο ΝΒΑ.

Οι Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Γουέστμπρουκ σημείωσαν συνολικά 78 πόντους (43 ο πρώτος, 35 ο δεύτερος) και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα